Eikenprocessierups bestrijding Zoetermeer

Eikenprocessierups bestrijding Zoetermeer? De eikenprocessierups kan op verschillende manieren overlast veroorzaken. De brandharen kunnen huidirritatie en andere klachten veroorzaken. Om zo snel en effectief mogelijk van de eikenprocessierups af te komen neemt u contact op met onze ongediertebestrijders. Onze ongediertebestrijders zijn geschoold en in het bezit van het vakdiploma Bestrijden Eikenprocessierups. Wij streven ernaar om binnen 24 uur na uw contactverzoek een afspraak in te plannen, zodat u zo snel mogelijk van het probleem af bent.

eikenprocessierups overlast bestrijden
eikenprocessierups bestrijding
Binnen 24 uur een afspraak
Duurzame en gifvrije bestrijding
Advies op maat
Eikenprocessierupsen bestrijden Apeldoorn

In welke maanden is de eikenprocessierups actief?

Ervaart u overlast van de eikenprocessierups? Of denkt u dat last heeft van ander ongedierte? De eikenprocessierups is actief in de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september. Wist u dat de brandharen van de eikenprocessierups pas na de derde vervelling van de rups klachten veroorzaken? Heeft u een nest gevonden, maar heeft u nog geen last? Laat het nest zo snel mogelijk verwijderen. Hiermee voorkomt u dat u wel last krijgt van de brandharen van de eikenprocessierups. Heeft u wel al klachten? Laat dan het nest zo snel mogelijk verwijderen! De rups vervelt zich vijf keer voordat hij zich ontpopt tot een vlinder.

Tips & tricks tegen de klachten van eikenprocessierups

Help! Ik ben ondanks de voorzorgsmaatregelen toch in aanraking gekomen met de brandharen van de eikenprocessierups, wat nu?

  • Probeer niet te krabben! Door te gaan krabben maakt u de jeuk alleen maar erger.
  • Haal histamine tabletten bij uw drogist of apotheker. Deze pillen helpen om de jeuk te onderdrukken.
  • Douche of ga in bad met lauw water. Door het lauwe water onderdrukt u de jeuk en heeft u huid een moment om tot rust te komen.

Heeft u ernstige klachten? Neem contact op met uw huisarts!

Eikenprocessierups bestrijding Zoetermeer
Eikenprocessierups bestrijden Zoetermeer

Bestrijding van de eikenprocessierups in Zoetermeer

De plaagdier specialisten van Netwerk NV werken door heel Nederland, waaronder de provincie Zuid-Holland. Onze plaagdier specialisten geloven in duurzame bestrijding en werken volgens het IPM-principe. Door het niet inzetten van chemische bestrijdingsmiddelen behouden wij de leefomgeving rondom de nesten van de eikenprocessierups. Wanneer er chemische bestrijdingsmiddelen worden ingezet is het mogelijk dat onder andere bomen of andere organismen worden aangetast. Deze bestrijdingsmiddelen zijn namelijk schadelijk voor de boom en de in de boom levende organismen. Wist u dat wij niet alleen bij het bestrijden van de eikenprocessierups geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken? Lees meer over onze gifvrij werkwijze! 

Digitale ongediertebestrijding Netwerk NV

Wij begrijpen dat u graag inzichtelijk heeft wat wij exact bestrijden en determineren op uw bedrijfslocatie. Al onze klanten krijgen toegang tot een digitaal logboek. Hierin staan onze werkzaamheden en adviezen. Daarnaast is het mogelijk dat wij digitale vallen plaatsen bij overlast van knaagdieren. Met de digitale vallen voor muizen en ratten heeft u 24/7 inzicht in de plaagdier activiteiten op uw locatie. Ontvangt u graag meer informatie over digitale ongediertebestrijding door de specialisten van Netwerk NV? Neem dan contact met ons op!

Rattenval Netwerk NV

Ervaart u last van de eikenprocessierups en wilt u binnen 24 uur een afspraak?

Kom direct in contact!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Processierupsen
Wespen
Muizen
Bedwantsen
Muggen
Mollen
Houtwormen
Duiven

Herkent u het ongedierte niet?

Dat is geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op!