Eikenprocessierups bestrijding Tilburg

Eikenprocessierups bestrijding Tilburg? Neem contact op met onze plaagdierspecialisten! Eikenbomen staan door heel Nederland en de eikenprocessierups is al sinds 1991 in Nederland. Toentertijd zijn de nesten voornamelijk in het zuiden van het land aangetroffen. Tegenwoordig zijn de eikenprocessierupsen naast Brabant en Limburg actief in heel Nederland. Dit heeft te maken met de warme en droge zomers van de afgelopen jaren. Heeft u een nest ontdekt in uw eikenboom of op uw vakantiepark? Laat deze snel en vakkundig door gediplomeerde plaagdierspecialisten verwijderen!

eikenprocessierups overlast bestrijden
eikenprocessierups bestrijding
Binnen 24 uur een afspraak
Duurzame en gifvrije bestrijding
Advies op maat
Eikenprocessierups bestrijding Tilburg

Eikenprocessierups Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen

Last van huiduitslag en jeuk na een bezoek aan het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen? Dat is goed mogelijk! Net zoals alle andere natuurgebieden heeft de Drunense Duinen in de maanden april, mei en juni veel last van de brandharen van de eikenprocessierups. De naam zegt het al, maar de eikenprocessievlinders leggen hun eitjes graag in de toppen van de eikenbomen. Deze eitjes komen in april vaak uit en na de derde vervelling zorgen de brandharen van de rups voor huiduitslag, jeuk en huidirritatie bij mensen.

Kosten eikenprocessierups verwijderen in Tilburg

De kosten voor het bestrijden en het verwijderen van de eikenprocessierups in Tilburg en omstreken zijn afhankelijk van de hoeveelheid nesten en de grootte van de nesten. Onze plaagdier specialisten inventariseren eerst het aantal besmette bomen en bespreken samen met u de kosten voor het bestrijden van de eikenprocessierups op uw bedrijfslocatie. Netwerk NV verwijdert ook nesten voor gemeenten en openbare ruimtes. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan voor het bestrijden van de eikenprocessierups!

eikenprocessierupsen Tilburg
Rattenval Netwerk NV

Duurzame ongediertebestrijding Netwerk NV

Kiest u samen met ons voor duurzame ongediertebestrijding? De ongediertebestrijders van Netwerk NV kiezen altijd voor de milieuvriendelijkste bestrijdingsmogelijkheden. Wij zien het gebruiken van chemische bestrijdingsmiddelen echt als laatste redmiddel. Zo werken wij met speciale apparatuur om de eikenprocessierups uit de eikenbomen te verwijderen. Dit proces is geheel milieuvriendelijk en brengt geen schade aan de boom en de levende organismen buiten het nest van eikenprocessierupsen. Wilt u meer weten over duurzame ongediertebestrijding en wat mogelijk is voor uw ongedierteprobleem? Lees hier meer of neem contact op met onze plaagdier specialisten!

Ervaart u last van de eikenprocessierups en wilt u binnen 24 uur een afspraak?

Kom direct in contact!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Processierupsen
Wespen
Muizen
Bedwantsen
Muggen
Mollen
Houtwormen
Duiven

Herkent u het ongedierte niet?

Dat is geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op!