Eikenprocessierups bestrijding Ede

Eikenprocessierups bestrijding Ede en omstreken? Neem contact op met onze gediplomeerde ongediertebestrijders! Netwerk NV is een specialist in ongediertebestrijding. De afgelopen jaren hebben wij voor diverse gemeentes, vakantieparken en particulieren hun eikenbomen processierups vrij mogen maken. Wij verwijderen effectief, vakkundig en snel de nesten uit de eikenbomen. Hiermee houden wij rekening met de omgeving. Het doel is dat er weinig tot geen brandharen vrijkomen tijdens het verwijderen van de nesten. Onze specialisten zijn voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen en speciale apparatuur, waarmee de bomen gemakkelijk nestvrij worden gemaakt. Ervaart u overlast van de brandharen van de eikenprocessierups? Maak snel een afspraak met één van onze ongediertebestrijders.

eikenprocessierups overlast bestrijden
eikenprocessierups bestrijding
Binnen 24 uur een afspraak
Duurzame en gifvrije bestrijding
Advies op maat
Eikenprocessierups brandharen bestrijden

Voordelen rupsenbestrijding door Netwerk NV

Netwerk NV werkt met speciale zuigapparatuur om de eikenprocessierups nesten te verwijderen uit de bomen. De apparatuur die wij gebruiken zijn mobiele zuigunits. De rupsennesten worden opgezogen door de zuiginstallatie en worden opgevangen in afsluitbare zakken. Onze specialisten dragen tijdens de bestrijding persoonlijke beschermingsmiddelen en zorgen ervoor dat de brandharen geen kans krijgen om zich te verspreiden. De voordelen van onze werkwijze zijn:

  • Verminderende verspreiding brandharen
  • Geen rups restanten op locatie > wij halen alles weg
  • Effectief en milieuvriendelijk

Ongediertebestrijding Netwerk NV

De plaagdierspecialisten van Netwerk NV werken volgens de principe van Integrated Pest Management (IPM). Het IPM-principe houdt in dat wij ongedierte zoveel mogelijk gifvrij bestrijden. Bij het IPM-principe is het van belang dat onze plaagdier specialisten kennis hebben van het gehele ecologische systeem waar de plaagdieren aanwezig zijn. Pas als laatste redmiddel zetten wij het gebruik van gif in. De bestrijding van eikenprocessierups voeren wij met behulp van een speciale stofzuiger. Wilt u meer weten over de professionele ongediertebestrijding van Netwerk NV? Neem dan contact met ons op!

Rattenval Netwerk NV

Ervaart u last van de eikenprocessierups en wilt u binnen 24 uur een afspraak?

Kom direct in contact!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Processierupsen
Wespen
Muizen
Bedwantsen
Muggen
Mollen
Houtwormen
Duiven

Herkent u het ongedierte niet?

Dat is geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op!