Eikenprocessierups bestrijding Deventer

Eikenprocessierups bestrijding Deventer? Gemeente Deventer heeft de afgelopen jaren net zoals meerdere gemeentes in Overijssel veel overlast ervaren van de brandharen van de eikenprocessierups. Ook in de gemeente Deventer kunnen onze plaagdier specialisten preventieve eikenprocessierupsen bestrijding toepassen. Begin april komen de eerste eitjes van de eikenprocessierups al uit. Wist u dat de eikenprocessierups vijf keer vervelt voordat het een vlinder wordt? Pas na de derde vervelling zorgen de brandharen van de rups voor jeuk, irritaties, uitslag en andere klachten. Voorkom dat u of uw bezoekers last krijgen van de brandharen van de eikenprocessierups! Maak een afspraak met één van onze plaagdier specialisten!

eikenprocessierups overlast bestrijden
eikenprocessierups bestrijding
Binnen 24 uur een afspraak
Duurzame en gifvrije bestrijding
Advies op maat
Eikenprocessierups brandharen bestrijden

Uitslag eikenprocessierups herkennen

De brandharen van de eikenprocessierups kunnen na de derde vervelling van de rups klachten geven als ze op uw huid of in uw ogen komen. Wij geven u een korte beschrijving van (mogelijke) klachten. Vertrouwt u het niet? Neem dan contact op met uw huisarts en laat u informeren!

Huid: jeuk, bultjes, blaasjes en roodheid. Deze symptomen kunnen ook onder de kleren voorkomen.
Ogen: roodheid, dikke oogleden en het gevoel dat er iets in het oog zit.

Lees hier meer over het herkennen van de uitslag van de eikenprocessierups en hoe de brandharen zich verspreiden.

Eikenprocessierups zelf bestrijden

Om verspreiding van en contact met de brandharen van de eikenprocessierups te voorkomen, wordt het zelf bestrijden van de rupsen door het Kennisplatform Processierups sterk afgeraden. Onze plaagdier specialisten kunnen het nest van de eikenprocessierups op een snelle en efficiënte wijze voor u bestrijden en verwijderen. Zij beschikken over de juiste beschermingsmiddelen en verwijderen de nesten met een speciale stofzuiger. Met deze werkwijze worden alle rupsrestanten voor u meegenomen. De stofzuiger is een milieuvriendelijke oplossing. Onze plaagdier specialisten zijn in het bezit van het vakdiploma Bestrijding Processierups.

Eikenprocessierupsnest aan eikenboom
Eikenprocessierups bestrijding Deventer

Tarieven ongediertebestrijding Deventer

De tarieven voor het bestrijden van de eikenprocessierups of ander ongedierte zoals wespen, bedwantsen en houtwormen lopen erg uiteen. Onze specialisten werken bij elke diersoort met een specifieke werkwijze om het plaagdier op een effectieve en duurzame wijze te bestrijden. Daarnaast zijn de kosten voor het bestrijden van uw ongedierte afhankelijk van de grootte van de plaag en de bereikbaarheid van bijvoorbeeld het nest. Ontvangt u graag wat meer informatie?  Wij bekijken samen met u wat ervoor nodig is om het ongedierte (preventief) te bestrijden!

Ervaart u last van de eikenprocessierups en wilt u binnen 24 uur een afspraak?

Kom direct in contact!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Processierupsen
Wespen
Muizen
Bedwantsen
Muggen
Mollen
Houtwormen
Duiven

Herkent u het ongedierte niet?

Dat is geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op!