Eikenprocessierups bestrijding bedrijven

Eikenprocessierups bestrijding bedrijven? Bent u op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in eikenprocessierups bestrijding? Zodra je een nest hebt gelokaliseerd wil je hier natuurlijk snel van af. Het is namelijk beter om overlast zo snel mogelijk te voorkomen. Bij ons kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor een snelle, professionele en veilige oplossing tegen de eikenprocessierups. Neem direct contact op!

eikenprocessierups overlast bestrijden
eikenprocessierups bestrijding
Eikenprocessierups bestrijding bedrijven

Processierups preventief bestrijden

Onze professionals zijn met hun jarenlange ervaring gespecialiseerd op het gebied van preventieve en curatieve eikenprocessierups bestrijding. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij milieuvriendelijke preventieve bestrijding verzorgen. In onze werkwijze komen wij in het voorjaar de nesten preventief bestrijden, zodat je in de zomer van de processierups vrijwel geen overlast meer zult ervaren.

Processierupsnest verwijderen

De eikenprocessierupsen maken hun nest vooral hoog in eikenbomen. Hierdoor is het vaak lastig om de nesten vanaf de grond te zien. Je kunt de locatie van een eikenprocessierups nest herkennen aan kaalgevreten bladeren rondom het nest. Wij raden af om zelf een eikenprocessierupsnest te verwijderen. Laat dit te allen tijde over aan een specialist! Ook wanneer de rupsen zijn verwijderd uit de boom, bevatten de achtergebleven nesten nog vele brandharen die nog steeds voor gezondheidsklachten kunnen zorgen. Ons team werkt volgens speciale richtlijnen en maatregelen waarmee verspreiding van de brandharen wordt voorkomen, door middel van speciale zuiginstallaties en/of hoogwerkers afhankelijk van de locatie van een nest.

Eikenprocessierupsnest bestrijding bedrijven
Processierups bestrijding bedrijven

In welke gebieden bestrijden wij de eikenprocessierups?

Wij kunnen de eikenprocessierups bestrijden in heel Nederland. Zodoende kan je ons inschakelen als je woont of werkt in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Utrecht, Brabant en Limburg. Maar natuurlijk ook in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Groningen en Zeeland! Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Voor welke bedrijven bestrijden wij processierupsen?

Wij zorgen voor de juiste verwijdering van de processierups en hun nesten voor verschillende opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. Als bedrijf kan je overlast van de eikenprocessierups op verschillende manieren ervaren. Onze specialisten komen op locatie langs om samen te kijken naar het probleem en het bepalen van een geschikte oplossing. Voor zowel lastig bereikbare plekken als voor nesten hoog in een boom, kunnen wij een gericht plan van aanpak opstellen.

Netwerk NV plaagdiermanagement
Eikenprocessierupsen bestrijden

Kosten eikenprocessierups bestrijden bedrijven

Heb jij last van de eikenprocessierups in je tuin en/of op je bedrijfslocatie? Neem dan direct contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat. De kosten voor het bestrijden van de processierups zijn afhankelijk van de hoeveelheid nesten, de grootte van het nest en de locatie van het nest.

Ervaart u last van de eikenprocessierups en wilt u binnen 24 uur een afspraak?

Kom direct in contact!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Processierupsen
Wespen
Muizen
Bedwantsen
Muggen
Mollen
Houtwormen
Duiven

Herkent u het ongedierte niet?

Dat is geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op!