Eikenprocessierups bestrijding Amersfoort

Eikenprocessierups bestrijding Amersfoort? Ook in Amersfoort is er een stijging in het aantal overlastmeldingen van de eikenprocessierups. Ervaart u overlast van de eikenprocessierups? Neem contact met ons op! Onze plaagdier specialisten zetten effectieve en duurzame ongediertebestrijding in. Wij zuigen de processierupsen met speciale apparatuur uit de boom. De kosten voor het bestrijden van de eikenprocessierups in Amersfoort en omstreken lopen erg uiteen. Dit is namelijk afhankelijk van diverse factoren, hierbij kunt u denken aan het aantal bomen, de hoeveelheid processierupsen en de bereikbaarheid van de nesten. Wilt u graag meer informatie? Of wilt u dat één van onze specialisten bij u op locatie komt? Maak snel een afspraak!

eikenprocessierups overlast bestrijden
eikenprocessierups bestrijding
Binnen 24 uur een afspraak
Duurzame en gifvrije bestrijding
Advies op maat
Netwerk NV plaagdiermanagement

Waarom ongediertebestrijding door Netwerk NV?

Netwerk NV is naast specialist in afvalinzameling en reiniging ook de expert op het gebied van professionele ongediertebestrijding en -preventie. Al onze ongediertebestrijders zijn in het bezit van de juiste certificaten en keurmerken. Om deze reden bent u gegarandeerd van onze specialistische kennis. Wist u dat wij werken volgens het IPM-principe? Het IPM-principe staat voor Integrated Pest Management, dit houdt in dat wij gif als laatste redmiddel gebruiken. Onze specialisten hebben vakkennis en houden rekening met de natuurlijke habitat van het te bestrijden plaagdier.

De eikenprocessierups chemisch bestrijden

Onze plaagdier specialisten bestrijden de eikenprocessierups met behulp van speciale apparatuur. Netwerk NV werkt volgens het IPM-principe en met oog op het milieu passen wij geen chemische middelen toe bij de bestrijding van de eikenprocessierups. Onze specialisten leggen de nadruk op het voorkomen van overlast en zoeken altijd naar een permanente oplossing voor uw ongedierteprobleem. Ervaart u last de eikenprocessierups? Maak snel een afspraak om de processierups zo snel mogelijk uit uw omgeving te weren.

Eikenprocessierupsnest aan eikenboom
Eikenprocessierups bestrijding Amersfoort

Bestrijding eikenprocessierups in Utrecht

Tijdens de zomermaanden ervaren voornamelijk de bezoekers van natuurgebieden in Nederland overlast van de eikenprocessierups. Dit uit zich in jeuk en uitslag bij mensen. Ook in de provincie Utrecht en omstreken hebben mensen last van de eikenprocessierups. Zo komen de rupsen voor in het Groene Hart en op de Utrechtse Heuvelrug. Heeft u klachten na een bezoek aan één van de natuurgebieden in Utrecht? Maak dan een melding bij uw gemeente! Bent u eigenaar van een eik met eikenprocessierupsen? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het inschakelen van een bestrijdingsbedrijf. Verwijder niet zelf de eikenprocessierups! Dit is een specialistische en lastige klus. Maak een afspraak met één van onze plaagdier specialisten en laat u adviseren!

Ervaart u last van de eikenprocessierups en wilt u binnen 24 uur een afspraak?

Kom direct in contact!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Van welk dier heeft u last?

Vind hieronder het juiste plaagdier

Processierupsen
Wespen
Muizen
Bedwantsen
Muggen
Mollen
Houtwormen
Duiven

Herkent u het ongedierte niet?

Dat is geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op!